Creatief

Passie voor verf
Naast het werken met je hoofd, is het ook heerlijk om te werken met je handen. Persoonlijk vind ik dit een erg prettige combinatie.
samen met mijn zusje heb ik een aantal jaar geleden een decoratief schilderbedrijfje gehad. We deden vaak klussen in opdracht, zoals portretten en muurschilderingen.

De passie voor creativiteit is nog altijd levend gebleven. En ik vind het veel te leuk om er niets meer mee te doen. Ik wil het heel graag délen met anderen. Vandaar ook dat ik besloten heb om wat nieuws op te starten.
Het idee is om zo nu en dan een korte workshop aan te bieden, waarbij ik de prijzen zo laag mogelijk probeer te houden, zodat het voor vrijwel iedereen toegankelijk is.

img-20190112-wa0008

Het plezier om mee te doen staat voorop. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen of schilderen, om deel te nemen. Je gaat voor je eigen plezier en ontspanning.

Waarom deze worshop?
Ik heb gemerkt dat naast de ontspanning die het geeft, het schilderen ook helend en verhelderend kan werken doordat je hoofd buiten spel gezet wordt en juist je gevoel wordt aangesproken. Een beeld is er vaak eerder dan woorden.
Je onderbewuste gaat invloed hebben op je schilderwerk, wat een hele mooie diepere laag kan blootleggen. Ik zal je hierin begeleiden en helpen die laag te verstaan. Daarnaast zal ons hoofd natuurlijk niet de hele tijd uitgeschakeld staan, want ik zal ook bepaalde technieken aanleren om zo alles tot een mooi geheel te brengen waar je nog lang met plezier op terug zult kijken.

  • Kosten: Voor € 80,- verzorg ik 4 avonden incl. materiaal, koffie thee en wat lekkers.
  • Tijd: We starten om 18.30 en het duurt tot ongeveer 21.00
  • Materialen: Je kunt experimenteren met o.a. verf (acryl en aquarel) krijt en collage.
  • Wie: Voor jou! En een vriend(in), familie of kennis is natuurlijk ook welkom!
  • Opgeven: Kan door een mailtje te sturen naar profound12@outlook.com
  • Neem gerust een persoonlijk voorwerp, foto (kopie) of ander materiaal mee om te verwerken in je eigen creatie.Vol=volDUS: Zegt het voort! De workshops zullen plaatsvinden op een nog nader te noemen locatie. Het adres vind je dan hier.